cartoon network porn
cartoon porn tube
adult cartoons
лист за политичка и друштвена питања, геополитичка и стратешка истраживања
  • Проф. др Милош Ковић:Срби ипак нису пластелин, него нација

  • Доктор Јована Стојковић Српска хероина против стоглаве аждаје Новог светског поретка

  • Сергеј Бабурин Сједињавање социјалних достигнућа 20. века и православља

  • Др Душан Пророковић НАТО није део решења већ део проблема

  • Група српских интелектуалаца - Видовдански позив Позивамо власт да одустане од поделе Косова

Услови

Добродошли на портал www.geopolitika.rs (у даљем тексту: Геополитика) званичну презентацију “Геополитике прес” д.о.о. (у даљем тексту: ГП). ГП вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала под условима који се наводе у даљем тексту. Сваким приступом порталу Геополитика или било ком његовом делу или подсајтовима ГП, сматра се да је корисник упознат са свим правилима и евентуалним ризицима који настају из коришћења ових веб страна, као и да их у целости прихвата.

АУТОРСКА ПРАВА
ГП је власник ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) и власник права на лиценцне садржаје које на порталу преноси.
Уколико посетилац неовлашћено и у сврхе које нису личне, користи и у другим медијима преноси било који део портала без писане сагласности власника, сматраће се да врши повреду ауторских права ГП. У случају повреде ауторских права, ГП у складу са Законом, има право на судску заштиту и накнаду штете.
ГП ће одмах размотрити примедбе посетилаца који сматрају да им је објављивањем садржаја на порталу повређено сопствено ауторско право. У случају да се утврди да се ради о повреди ауторских права, текст, фотографија и др. биће скинути са портала.

 

КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА
Кад је реч о интерактивним садржајима (коментарима посетилаца), ГП задржава право да не објави садржаје којима се повређује приватност неког лица, увредљиве садржаје као и садржаје који су у супротности са одредбама Закона о јавном информисању. ГП не одговара за коментаре посетилаца који су одраз њиховог мишљења.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ
ГП не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.

ОГЛАШАВАЊЕ
ГП није одговорна ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу, јер се ради о пословном односу између посетиоца портала и оглашивача.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ
ГП може у свако доба изменити допунити Правила.